Adres

Heulenslag 36, 2971VG Bleskensgraaf

Services

Goed advies en hoge kwaliteit.

Voor een uiterst scherpe prijs.

Bergh is in 2019 officieel gestart met de aan- en verkoop van machines tegen een scherpe prijs, uit interesse in de techniek en de samenwerking die we op deze manier kunnen bieden bij het vinden van de juiste oplossingen.

We helpen zakelijke en particuliere klanten bij het vervullen van hun wensen, zowel op korte als langere termijn. Dit is wat ons betreft ontzettend belangrijk en we hechten dan ook veel waarde aan een persoonlijke en inhoudelijke samenwerking, waarbij het advies over de machines de basis vormt.

Dankzij ons dynamische assortiment bieden we altijd maatwerk bij de inkoop en verkoop van div soorten handel,

We zijn continu op zoek naar gebruikte machines om het assortiment aan te vullen en we zijn dan ook benieuwd naar jouw aanbod. Heb je een machine of iets anders wat goed in ons assortiment past en zou je deze willen verkopen? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en doen we je graag een passend voorstel.

Hieronder lichten we onze diensten verder toe en mocht je het gewenste aanbod niet direct vinden of heb je een vraag over de verkoop van jouw machines? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en in veel gevallen kunnen we samen jouw wensen vervullen.

Scroll naar boven